In cele mai multe din cazuri Da, dupa verificarea situatiei din biroul de credit specialistii nostri demareaza procedurile pentru rezolvarea problemelor existente in Biroul de credit, urmand ca ulterior sa va oferim cea mai buna oferta de credit existenta pe piata.

In cele mai multe din cazuri nu este nevoie decat de cartea de identitate, in cazuri exceptionale este necesara si o adeverinta de venit, completata de catre angajator in functie de profilul clientului sau a angajatorului.

In urma cautarii celei mai bune oferte de credit,fiecare banca va face interogare in Biroul de credit acestea fiind inregistrate, scazand serios sansele de a obtine un credit din cauza scaderii scorului Fico a fiecarui client. In urma analizei profilului fiecarui client,consultantii nostri va vor indruma catre banca cu oferta cea mai potrivita pentru dvs evitand astfel scaderea scorului FICO.

Experienta de peste 10 ani in domeniul financiar bancar ne-a ajutat sa invatam in detaliu dedesubturile sistemului bancar reusind sa facem cele mai bune alegeri pentru clientii nostri si totodata sa evitam clauzele ascunse existente in contractele de credit.

Vezi aici avantajele colaborarii cu New Credit.