NewCredit este o companie în continuă dezvoltare care se ocupă cu intermedierea creditelor bancare de toate tipurile. Ne recomandă experiența de peste 10 ani în domeniul intermedierii bancare și un număr de peste 90.000 de clienți mulțumiți.

Clienții noștri sunt persoanele care doresc să beneficieze de cele mai bune oferte bancare de pe piață. Avem nevoie doar să știm suma de care ai nevoie și specialiștii noștri îți vor obține cel mai avantajos credit.

PUNCT UNIC DE VALOARE

DE CE NEW CREDIT

Domeniul intermedierilor bancare sau noțiunea de broker bancar nu este atât de bine cunoscut de către publicul larg din România, și de aceea o să vă prezentăm câteva dintre atribuțiile unui broker bancar:

  • În funcție de nevoile financiare ale clientului, identificam cele mai avantajoase oferte bancare existente în piață
  • Întocmim dosarul de creditare în cea mai bună formă crescând considerabil șansele de obținere a unui credit bancar
  • Explicăm pe înțelesul clientului toți termenii financiar-bancari existenți în contractul de creditare și explicam fiecare cost secundar
  • Obținem cea mai mică dobândă (FIXĂ) și negociem anumite costuri/comisioane pentru a beneficia de cea mai bună oferta de credit
  • Timpul de acordare al creditului este minim, în funcție de profilul fiecărui client; dacă acesta este unul bun poate ridica banii și în aceeași zi cu semnarea contractului de intermediere
  • Clientul nostru poate obține o sumă mult mai mare, de până la 100.000 euro credit de nevoi personale
  • Te ajutam în rezolvarea problemelor din biroul de credit în vederea obținerii unui credit

Acestea sunt doar câteva dintre avantajele de care beneficiază clienții New Credit. Încă de la începutul colaborării cu noi te vom îndruma pe toată perioada obținerii creditului dorit până la ridicarea banilor și până la achitarea acestuia dacă există probleme contractuale sau îți sunt necesare sume suplimentare de bani.

Soluții financiare personalizate

buta

Credit nevoi personale

Afla mai multe DESPRE NOI

Solutii financiare personalizate

New Credit intermediază soluții de creditare între dumneavoastră și instituțiile bancare, oferind toate tipurile de credite, de la credite negarantate, de consum, credite garantate, refinanțări, Noua Casă, până la carduri de credit, cu scopul de a răspunde nevoilor de finanţare.

NewCredit – Credit nevoi personale, credit ipotecar, refinantare, credit auto –

Cu o experiență de peste 10 ani în domeniul financiar-bancar, în mod deosebit al creditării persoanelor fizice, avem peste zece mii de clienți mulțumiți care ori de câte ori au nevoie de un produs bancar sau de un sfat din domeniul financiar, apelează cu încredere la ajutorul nostru pentru a le oferi cea mai bună soluție pentru nevoile lor.

Ai nevoie de un card de credit? De un credit? Dorești să-ți refinanțezi un credit existent? Noi te putem ajuta. Analizăm situația în care te afli și venim cu cele mai bune propuneri de creditare pentru tine și familia ta.

Suntem parteneri cu cele mai importante bănci din piața creditelor. Vom studia împreună oferta acestor bănci și vom alege oferta care ți se potrivește cel mai bine.

Viziteaza si pagina noastra de Facebook pentru a lua contact cu experienta NewCredit.

Start typing and press Enter to search

×