Pot obține un credit de nevoi personale dacă sunt înregistrat cu probleme în biroul de credit?

În cele mai multe din cazuri Da, după verificarea situației din biroul de credit specialiștii noștri demarează procedurile pentru rezolvarea problemelor existente în Biroul de credit, urmând ca ulterior să vă oferim cea mai bună ofertă de credit existentă pe piață.

Ce acte sunt necesare pentru obținerea unui credit de nevoi personale?

În cele mai multe din cazuri nu este nevoie decât de cartea de identitate, în cazuri excepționale este necesară și o adeverință de venit, completată de către angajator în funcție de profilul clientului sau a angajatorului.

Care sunt dezavantajele dacă mergem din bancă în bancă pentru a cere oferte de credit?

În urma căutarii celei mai bune oferte de credit, fiecare bancă va face interogare în Biroul de credit acestea fiind înregistrate, scăzând serios sansele de a obține un credit din cauza scăderii scorului FICO al fiecărui client. În urma analizei profilului fiecărui client,consultanții noștri vă vor îndruma către banca cu oferta cea mai potrivită pentru dvs. evitând astfel scăderea scorului FICO.

De ce să aleg o colaborare cu New Credit?

Experiența de peste 10 ani în domeniul financiar bancar ne-a ajutat să învățăm în detaliu dedesubturile sistemului bancar reușind să facem cele mai bune alegeri pentru clienții noștri și totodată să evităm clauzele ascunse existente în contractele de credit.

Start typing and press Enter to search

×