Pot obține un credit de nevoi personale dacă sunt înregistrat cu probleme în biroul de credit?

În cele mai multe din cazuri Da. După verificarea situației din biroul de credit specialiștii noștri demarează procedurile pentru rezolvarea problemelor existente în Biroul de credit. Urmeaza ca ulterior să vă oferim cea mai bună ofertă de credit existentă pe piață.

Ce acte sunt necesare pentru obținerea unui credit de nevoi personale?

În cele mai multe din cazuri nu este nevoie decât de cartea de identitate, în cazuri excepționale este necesară și o adeverință de venit, completată de către angajator în funcție de profilul clientului sau a angajatorului.

Care sunt dezavantajele dacă mergem din bancă în bancă pentru a cere oferte de credit?

În urma căutarii celei mai bune oferte de credit, fiecare bancă va face interogare în Biroul de credit acestea fiind înregistrate, scăzând serios sansele de a obține un credit din cauza scăderii scorului FICO al fiecărui client. În urma analizei profilului fiecărui client,consultanții noștri vă vor îndruma către banca cu oferta cea mai potrivită pentru dvs. evitând astfel scăderea scorului FICO.

De ce să aleg o colaborare cu New Credit?

Experiența de peste 10 ani în domeniul financiar bancar ne-a ajutat să învățăm în detaliu dedesubturile sistemului bancar reușind să facem cele mai bune alegeri pentru clienții noștri și totodată să evităm clauzele ascunse existente în contractele de credit.

Credit nevoi personale

Afla mai multe DESPRE NOI

Solutii financiare personalizate

New Credit intermediază soluții de creditare între dumneavoastră și instituțiile bancare, oferind toate tipurile de credite, de la credite negarantate, de consum, credite garantate, refinanțări, Noua Casă, până la carduri de credit, cu scopul de a răspunde nevoilor de finanţare.

NewCredit – Credit nevoi personale, credit ipotecar, refinantare, credit auto –

Cu o experiență de peste 10 ani în domeniul financiar-bancar, în mod deosebit al creditării persoanelor fizice, avem peste zece mii de clienți mulțumiți care ori de câte ori au nevoie de un produs bancar sau de un sfat din domeniul financiar, apelează cu încredere la ajutorul nostru pentru a le oferi cea mai bună soluție pentru nevoile lor.

Ai nevoie de un card de credit? De un credit? Dorești să-ți refinanțezi un credit existent? Noi te putem ajuta. Analizăm situația în care te afli și venim cu cele mai bune propuneri de creditare pentru tine și familia ta.

Suntem parteneri cu cele mai importante bănci din piața creditelor. Vom studia împreună oferta acestor bănci și vom alege oferta care ți se potrivește cel mai bine.

Viziteaza si pagina noastra de Facebook pentru a lua contact cu experienta NewCredit.

Start typing and press Enter to search

×