Credit nevoi personale, credit ipotecar, refinantare, card de credit sau credit auto in conditii de maxima siguranta!

In cele ce urmeaza vom reitera TERMENII SI CONDITIILE utilizarii website-ului nostru. Citindu-le cu atentie veti descoperi ca puteti beneficia de accesarea de solutii financiare in conditii de maxima siguranta, atat privind utilizarea online a website-ului nostru cat si in locatie.

1.Informații personale

Sunteți de acord că furnizarea serviciilor sau produselor va începe imediat după îndeplinirea tuturor formalităților de înregistrare cerute. Informațiile furnizate trebuie sa fie corecte. Optând pentru înregistrare vă obligați sa ne furnizați corect numele, adresa și alte informații utile sau cerute de lege pentru derularea contractelor. Pentru corectarea sau actualizarea acestor informații accesați www.newcredit.ro Prin accesarea contului și utilizarea parolei personale sunteți responsabil pentru toate acțiunile care decurg din folosirea acestora. S.C. VREAU CREDIT S.R.L. nu poate fi făcută responsabilă pentru erorile survenite în urma neglijenței utilizatorului privind securitatea și confidențialitatea contului și a datelor de acces.

2.Securitatea datelor personale

Datele dumneavoastră personale vor putea fi utilizate de către S.C. VREAU CREDIT S.R.L.  pentru confirmarea comenzilor privind accesarea unui credit nevoi personale, credit ipotecar, refinantare, card de credit sau credit auto, informarea prin e-mail, poșta sau alte mijloace de comunicare despre acțiunile ulterioare, realizarea de rapoarte statistice etc.

Datele dumneavoastră personale vor putea fi transmise autorităților în drept cu scopul verificării tranzacțiilor comerciale sau altor autorități in drept pentru efectuarea oricăror verificări justificate în baza legii.

Datele furnizate de către clienți sunt strict confidențiale. S.C. VREAU CREDIT S.R.L.L se angajează în fața clienților săi să nu furnizeze aceste date unor terțe persoane sau companii și să le utilizeze strict pentru uzul relației de afaceri dintre client și S.C. VREAU CREDIT S.R.L.

Acest site folosește măsuri de securitate împotriva pierderii, alterării sau folosirii greșite a informațiilor care se află în controlul nostru.

S.C. VREAU CREDIT S.R.L. se obligă sa respecte drepturile dumneavoastră conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastră trimisa la adresa contact@justestudiodibelezza.ro se obligă: să rectifice, să actualizeze, să blocheze, să șteargă sau să transforme în date anonime, în mod gratuit, datele a căror prelucrare nu este conforma dispozițiilor Legii nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date; să înceteze prelucrarea datelor dumneavoastră personale.

Drepturi

S.C. VREAU CREDIT S.R.L. certifică faptul că va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comerțul electronic, precum a Ordonanței nr. 130/2000 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanța cu modificările ulterioare. Printre aceste drepturi se numără (enumerarea neavând un caracter limitativ):

a) dreptul de a cere S.C. VREAU CREDIT S.R.L. să vă confirme dacă prelucrează sau nu datele dumneavoastră personale, în mod gratuit pentru o solicitare pe an;

b) dreptul de a cere S.C. VREAU CREDIT S.R.L. să rectifice, actualizeze, blocheze sau șterge, în mod gratuit, acele date furnizate a căror prelucrare nu este conforma dispozițiilor Legii nr. 677/2001

c) dreptul de a cere S.C. VREAU CREDIT S.R.L. să înceteze, în mod gratuit, prelucrarea datelor dumneavoastră personale;

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI www.newcredit.ro SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL www.newcredit.ro, VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI www.newcredit.ro SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

3.Copyright

Întregul conținut al site-ului www.newcredit.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, descrieri produse financiare precum: credit nevoi personale, credit ipotecar, refinantare, card de credit sau credit auto, scripturi, programe și alte date – este proprietatea S.C. VREAU CREDIT S.R.L. și a furnizorilor săi și este apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor și de legile privind proprietatea intelectuală si industrială. Folosirea fără acordul S.C. VREAU CREDIT S.R.L. a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor in vigoare.

4. Accesul la site

S.C. VREAU CREDIT S.R.L. garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal, pe acest site și nu îi confer dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta manieră în scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei S.C. VREAU CREDIT S.R.L. fără acordul scris prealabil al acesteia.

5. Politica de confidențialitate

S.C. VREAU CREDIT S.R.L. este autorul acestui site web si beneficiaza de toate drepturile legale recunoscute autorilor.

Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu, S.C. VREAU CREDIT S.R.L. fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea acestui site sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe acest site.

S.C. VREAU CREDIT S.R.L. nu acorda nici un fel de garantie pentru continutul si utilizarea acestui site, materialele prezentate pe el fiind cu titlu pur informativ.

Informatii

Informatiile despre produse financiare precum credit nevoi personale, credit ipotecar, refinantare, card de credit sau credit auto, caracteristicile si preturile lor corespund realitatii de la momentul inscrierii lor pe site sau al actualizarii diverselor pagini ale site-ului. Aceste informatii sunt oferite doar cu titlu informativ si nu sunt si nu trebuie sa fie considerate ca o oferta contractuala a produselor si serviciilor oferite de S.C. VREAU CREDIT S.R.L.

S.C. VREAU CREDIT S.R.L. nu este raspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea materialelor de pe site.

S.C. VREAU CREDIT S.R.L. colecteaza informatii pe acest website, in conformitate cu legislatia romana in acest sens. Site-ul plaseaza un “cookie” pe calculatorul vizitatorului, adica un mic fisier utilizat strict pentru autentificarea automata a utilizatorului la vizitele ulterioare.

Colectarea datelor se face prin:

– Formularul de inregistrare utilizator. Datele sint folosite in vederea trimiterii de informatii precum si trimiterii de oferte atractive din partea S.C. VREAU CREDIT S.R.L. (in functie de preferintele setate de utilizator).

– Formularul de contact. Datele trimise de utilizator vor fi folosite in vederea contactarii ulterioare de catre S.C. VREAU CREDIT S.R.L.

Informatiile culese sunt utilizate pentru optimizarea site-ului si a serviciilor oferite clientilor de S.C. VREAU CREDIT S.R.L. si partenerii sai. Prin accesarea acestui site va dati acordul la folosirea in scopurile mai sus mentionate a informatiilor colectate de S.C. VREAU CREDIT S.R.L. pe acest site.

Adresele IP ale vizitatorilor acestui site sunt utilizate de S.C. VREAU CREDIT S.R.L. pentru o buna administrare a site-ului si pentru statistici de uz intern care permit o mai buna deservire a clientilor nostri.

S.C. VREAU CREDIT S.R.L. nu este responsabil pentru continutul si utilizarea site-urilor catre care apar legaturi de pe site-ul S.C. VREAU CREDIT S.R.L.

Politica de confidentialitate a acelor site-uri poate diferi de politica S.C. VREAU CREDIT S.R.L. de confidentialitate.

Faptul ca site-ul S.C. VREAU CREDIT S.R.L. contine legaturi catre alte site-uri nu inseamna ca S.C. VREAU CREDIT S.R.L. sustine, aproba sau este responsabil pentru continutul de pe acele site-uri sau pentru utilizarea lor.

Utilizatorul primeste mesaje tip e-mail de la S.C. VREAU CREDIT S.R.L. numai in urma completarii formularului de inregistrare si a alegerii respectivelor liste. S.C. VREAU CREDIT S.R.L. isi rezerva dreptul de a nu mai trimite mailinguri anumitor utilizatori fara a oferi vreo explicatie sau notificare prealabila si fara a fi tinut responsabil pentru neprimirea sau intarzierea respectivelor mesaje. Un mesaj este un buletin informativ trimis la mai multi utilizatori abonati la listele de discutii.

Site-ul S.C. VREAU CREDIT S.R.L. este protejat prin cele mai noi si mai puternice tehnici si metode de securitate. Informatiile personale trimise de utilizatori pe acest site sunt protejate atat la utilizarea online cat si offline a site-ului. S.C. VREAU CREDIT S.R.L. depune diligenta necesara si posibila pentru a proteja informatiile personale ale vizitatorilor site-ului.

Legislatie

Prezenta Politica de confidentialitate se supune dreptului intern roman. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul S.C. VREAU CREDIT S.R.L.

In cazul in care dupa trecerea acestui termen nu se ajunge la o intelegere, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din aceeasi structura administrativa cu sediul S.C. VREAU CREDIT S.R.L.

S.C. VREAU CREDIT S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si Politica de confidentialitate si Termenii legali, fara nici un fel de notificare prealabila.

6. Litigii

Orice litigiu apărut în legătură cu utilizarea acestui serviciu financiar de intermediere credit nevoi personale, credit ipotecar, refinantare, card de credit sau credit auto, va fi rezolvat pe cale amiabila. În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată române.

Fiind de acord cu acești Termeni și Condiții, clientul își asumă în totalitate aceste riscuri.

7. Sesizarea abuzurilor

Orice sesizare sau reclamație în legătură cu oricare din website-urile găzduite de serverele sau infrastructura S.C. VREAU CREDIT S.R.L. trebuie să respecte următoarele cerințe:

▪ Furnizarea datelor complete de identificare ale persoanei sau ale societății care face sesizarea/plângerea sau care se consideră prejudiciată (în cazul persoanelor fizice: nume, prenume, adresa domiciliului; în cazul societăților comerciale: denumirea completă, CUI-ul, adresa sediului social, precum și datele persoanei de contact împuternicite).

▪ Reclamantul va pune la dispoziția S.C. VREAU CREDIT S.R.L. dovezi clare din care sa reiasă că activitățile incriminate sunt ilegale, precum și o descriere detaliată a acestora.

▪ În cazul în care reclamantul solicită în mod expres ștergerea conținutului sau blocarea accesului în Internet a conținutului incriminat, iar această acțiune va genera un prejudiciu unei terțe părți, reclamantul va fi singurul responsabil de acest prejudiciu. În acest sens, reclamantul va înainta către S.C. VREAU CREDIT S.R.L. o declarație pe propria răspundere în care își va asuma in totalitate responsabilitatea oricărui prejudiciu care poate decurge din aceasta acțiune.

Sesizările se vor trimite în format fizic pe adresa sediului nostru din Bd. Unirii, nr. 61, Sector 3, București

Credit nevoi personale

Afla mai multe DESPRE NOI

Solutii financiare personalizate

New Credit intermediază soluții de creditare între dumneavoastră și instituțiile bancare, oferind toate tipurile de credite, de la credite negarantate, de consum, credite garantate, refinanțări, Noua Casă, până la carduri de credit, cu scopul de a răspunde nevoilor de finanţare.

NewCredit – Credit nevoi personale, credit ipotecar, refinantare, credit auto –

Cu o experiență de peste 10 ani în domeniul financiar-bancar, în mod deosebit al creditării persoanelor fizice, avem peste zece mii de clienți mulțumiți care ori de câte ori au nevoie de un produs bancar sau de un sfat din domeniul financiar, apelează cu încredere la ajutorul nostru pentru a le oferi cea mai bună soluție pentru nevoile lor.

Ai nevoie de un card de credit? De un credit? Dorești să-ți refinanțezi un credit existent? Noi te putem ajuta. Analizăm situația în care te afli și venim cu cele mai bune propuneri de creditare pentru tine și familia ta.

Suntem parteneri cu cele mai importante bănci din piața creditelor. Vom studia împreună oferta acestor bănci și vom alege oferta care ți se potrivește cel mai bine.

Viziteaza si pagina noastra de Facebook pentru a lua contact cu experienta NewCredit.

Start typing and press Enter to search

×