m1

Misiunea noastră

– este de a răspunde prompt tuturor nevoilor clienților noștri prin servicii de consultanță și soluții personalizate, punând la dispoziție, expertiza acumulată de-a lungul a peste 10 ani în domeniul intermedierii de produse bancare. Fie ca vorbim de credit nevoi personale, credit ipotecar, refinantare, card de credit sau credit auto, va puteti baza intotdeauna pe noi.

m33

Viziunea noastră

– este de a îndeplini dorințele și nevoile financiare ale clienților noștri cu profesionlism și integritate, ajungând astfel lider pe piața de profil din România.

m22

Valori

Orientarea către client – Intermedierea soluțiilor de creditare printr-o consultanță de tip consultativ, bazată pe nevoile clienților.

Standarde etice solide – Intermedierea soluțiilor de creditare bazându-ne pe seriozitatea, profesionalismul și integritatea consultanților noștri.

Transparența – Intermedierea soluțiilor de creditare dezvăluind toate clauzele ce pot părea “ascunse” din contractele de creditare ale băncilor partenere.

 

Credit nevoi personale

Afla mai multe DESPRE NOI

Solutii financiare personalizate

New Credit intermediază soluții de creditare între dumneavoastră și instituțiile bancare, oferind toate tipurile de credite, de la credite negarantate, de consum, credite garantate, refinanțări, Noua Casă, până la carduri de credit, cu scopul de a răspunde nevoilor de finanţare.

NewCredit – Credit nevoi personale, credit ipotecar, refinantare, credit auto –

Cu o experiență de peste 10 ani în domeniul financiar-bancar, în mod deosebit al creditării persoanelor fizice, avem peste zece mii de clienți mulțumiți care ori de câte ori au nevoie de un produs bancar sau de un sfat din domeniul financiar, apelează cu încredere la ajutorul nostru pentru a le oferi cea mai bună soluție pentru nevoile lor.

Ai nevoie de un card de credit? De un credit? Dorești să-ți refinanțezi un credit existent? Noi te putem ajuta. Analizăm situația în care te afli și venim cu cele mai bune propuneri de creditare pentru tine și familia ta.

Suntem parteneri cu cele mai importante bănci din piața creditelor. Vom studia împreună oferta acestor bănci și vom alege oferta care ți se potrivește cel mai bine.

Viziteaza si pagina noastra de Facebook pentru a lua contact cu experienta NewCredit.

Start typing and press Enter to search

×