NOI SUNTEM

SPECIALISTUL TĂU ÎN CREDITE BANCARE

NewCredit este o companie în continuă dezvoltare care se ocupă cu intermedierea creditelor bancare de toate tipurile. Ne recomandă experiența de peste 10 ani în domeniul intermedierii bancare și un număr de peste 90.000 de clienți mulțumiți.

SERVICII OFERITE

PRODUSE INTERMEDIATE

Îți putem oferi până la 100.000€ fără ipotecă, indiferent de situația biroului de credit!

CREDIT DE NEVOI PERSONALE FĂRĂ GARANȚIE

Un credit de nevoi personale este cea mai ușoară și rapidă modalitate de a obține o sumă de bani din partea unei bănci.

CREDIT DE NEVOI PERSONALE CU GARANȚIE IMOBILIARĂ

Îţi putem intermedia un credit de nevoi personale garantat cu ipotecă pentru a-ţi putea îndeplini orice vis ai avea.

REFINANȚARE CREDITE CU ȘI FĂRĂ GARANȚIE

Ai deja un credit, dar vrei să reduci valoarea ratei lunare pe care o plătești către bancă? Sau poate ai nevoie de un ajutor pentru achitarea în condiții optime a ratelor lunare

CREDIT IPOTECAR

Creditul ipotecar este cea mai răspândită formă de creditare în vederea achiziției unei case sau locuințe la nivel global, fiind și forma cea mai sigură de creditare din punct de vedere al băncii finanțatoare.

CREDIT NOUA CASĂ

Programul “Noua Casă” este un program guvernamental care are ca obiectiv facilitarea accesului persoanelor fizice la achiziția unei locuințe prin contractarea de credite garantate de stat.

CREDIT AUTO

Vrei să iți cumperi un autoturism? Vrei o mașină nouă sau una second-hand? Indiferent de opțiuni, te putem ajuta cu un credit prin care achiziția unui autoturism să nu fie resimțită ca un efort financiar!

PUNCT UNIC DE VALOARE

DE CE NEW CREDIT

 • În funcție de nevoile financiare ale clientului, identificam cele mai avantajoase oferte bancare existente în piață
 • Întocmim dosarul de creditare în cea mai bună formă crescând considerabil șansele de obținere a unui credit bancar
 • Explicăm pe înțelesul clientului toți termenii financiar-bancari existenți în contractul de creditare și explicam fiecare cost secundar
 • Obținem cea mai mică dobândă și negociem anumite costuri/comisioane pentru a beneficia de cea mai bună oferta de credit
 • Timpul de acordare al creditului este minim, în funcție de profilul fiecărui client; dacă acesta este unul bun poate ridica banii și în aceeași zi cu semnarea contractului de intermediere
 • Clientul nostru poate obține o sumă mult mai mare, de până la 100.000 euro credit de nevoi personale
 • Te ajutam în rezolvarea problemelor din biroul de credit în vederea obținerii unui credit

APLICA PENTRU CREDIT

  Date personale


  Date financiare

  Rate la alte credite

  Întârzieri la plată

  Date de contact

  Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web.

  CE SPUN CLIENȚII NOSTRI

  TESTIMONIALE

  • Dupa multe incercari esuate de a obtine un credit, datorita unei restante in biroul de credit, cu ajutorul echipei New Credit am obtinut suma necesara.

   Dragos Mihailescu
   Dragos Mihailescu Functionar Public
  • Am reusit sa obtin intr-un timp neasteptat de scurt creditul de care aveam atat de mare nevoie. Foarte seriosi si profesionisti. Recomand!

   Mihaela Dragomir
   Mihaela Dragomir Lucrator Comercial

  Credit nevoi personale

  Afla mai multe DESPRE NOI

  Solutii financiare personalizate

  New Credit intermediază soluții de creditare între dumneavoastră și instituțiile bancare, oferind toate tipurile de credite, de la credite negarantate, de consum, credite garantate, refinanțări, Noua Casă, până la carduri de credit, cu scopul de a răspunde nevoilor de finanţare.

  NewCredit – Credit nevoi personale, credit ipotecar, refinantare, credit auto –

  Cu o experiență de peste 10 ani în domeniul financiar-bancar, în mod deosebit al creditării persoanelor fizice, avem peste zece mii de clienți mulțumiți care ori de câte ori au nevoie de un produs bancar sau de un sfat din domeniul financiar, apelează cu încredere la ajutorul nostru pentru a le oferi cea mai bună soluție pentru nevoile lor.

  Ai nevoie de un card de credit? De un credit? Dorești să-ți refinanțezi un credit existent? Noi te putem ajuta. Analizăm situația în care te afli și venim cu cele mai bune propuneri de creditare pentru tine și familia ta.

  Suntem parteneri cu cele mai importante bănci din piața creditelor. Vom studia împreună oferta acestor bănci și vom alege oferta care ți se potrivește cel mai bine.

  Viziteaza si pagina noastra de Facebook pentru a lua contact cu experienta NewCredit.

  Start typing and press Enter to search

  ×